Refunderingspolitik


I henhold til forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret. Fristen regnes fra det tidspunkt, hvor du første gang modtager tøj eller andre produkter fra Velzeet.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på info@velzeet.dk . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Hvis abonnenten rettidigt benytter sig af sin fortrydelsesret, refunderer Velzeet betalingen, herunder leveringsomkostninger (med den leveringsform Velzeet tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor Velzeet har modtaget meddelelse om abonnentens beslutning om at udnytte sin fortrydelsesret. Velzeet gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som abonnenten benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre abonnenten udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Velzeet kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil Velzeet har modtaget tøjet retur, eller abonnenten har fremlagt dokumentation for at have returneret tøjet, alt efter hvad der er tidligst.
Tøjet skal returneres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor abonnenten har informeret Velzeet om sin beslutning om at udnytte sin fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis abonnenten returnerer tøjet inden udløbet af de 14 dage. Abonnenten skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af tøjet.
Abonnenten hæfter kun for eventuel forringelse af tøjets og evt. andre produkters værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå tøjets art, egenskaber og den måde, det fungerer på. Du kan med andre ord prøve det på samme måde, som hvis du prøvede det i en fysisk butik, men du må ikke tage det i egentlig brug. Hvis tøjet og evt. andre produkter er prøvet og brugt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi det som en værdiforringelse, hvilket betyder at du ved fortrydelse kun får en del eller intet af abonnementsbeløbet retur, afhængig af tøjets tilstand og værdi.
Vær særligt opmærksom på at hvis dit abonnement indeholder en gave, skal gaven også returneres såfremt du ønsker at gøre din fortrydelsesret gældende. Du betaler selv porto/fragt omkostninger.
Abonnenten skal returnere tøjet og evt. andre produkter til:
Velzeet ivs
Rødtjørnevej 28
2720 Vanløse
Du kan også aflevere det personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.