LEJ DIT BABYTØJ HOS VELZEET

Velzeet er et cirkulært koncept, der gennem tre enkle trin gør det nemt at være miljøbevidst forbruger

Vælg en pakke med tøj til dit barn

Vælg den pakke, som passer til netop dit behov. Der er forskellige størrelser pakker og du kan vælge mellem basis og luksus.

Modtag din pakke

Du lejer din tøjpakke på månedsbasis og den bliver leveret i din pakkeshop. Hvis du allerede har lejet tøj, sender du det retur samtidig med at du henter det nye tøj.

Byt til nyt tøj, når dit barn vokser

Når dit barn ikke længere kan passe tøjet, bestiller du en ny pakke eller får den automatisk, hvis du har valgt en luksuspakke.

Velzeet gør en aktiv forskel

Vi synes det skal være let at klæde din baby lækkert på. Derfor udlejer vi et bredt sortiment af babytøj, så du kan spare både tid og penge samtidig med, at du bidrager til en mere bæredygtig verden.

Læs mere om vores pakker herVælg din pakke her

Basis og Luksuspakker

Tøjpakkerne findes i forskellige versioner, så afhængig af hvor meget tøj du har brug for kan du vælge den, som passer bedst for dig.

Du kan vælge mellem en basispakke eller en luksuspakke. Fordelen ved luksuspakken er, at du ikke behøver at tænke på at bestille nyt, for vi sender dig automatisk næste størrelse, når din baby er ved at vokse ud af tøjet. Det er nemt og bekvemt og det er luksus at kunne fokusere på sit barn fremfor at skulle forholde sig til tøj.

Vælger du en basispakke skal du selv huske at bestille nyt tøj, når din baby er ved at vokse ud af tøjet.

Uanset om du vælger luksus- eller basispakke har vi gjort det nemt for dig, når du skal hente det nye tøj og returnere det gamle. Du returnerer det gamle tøj samtidig med at du henter det nye. Vi lægger en frankeret returpose ved den nye tøjpakke og du lægger ganske enkelt det gamle tøj i posen, når du alligevel er i pakkeshoppen og slipper dermed for at gå to gange.

Du får en praktisk mulepose med, så du har noget at transportere returtøjet i - så er det også nemt at lægge i returpakken. Du behøver ikke at vaske tøjet, før du returnerer det, for vi vasker under alle omstændigheder tøjet, når vi modtager det.

Meget af vores tøj er økologisk, men ikke alt. Det bæredygtige i Velzeets koncept består især i, at vi forlænger tøjets levetid og sikrer, at det bliver brugt igen og igen. Hvis du ønsker, at alt dit babytøj er økologisk skal du vælge en økologisk basispakke eller en økologisk luksuspakke.